avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exista vre-o data fixa pentru cad inta somajul.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exista vre-o data fixa pentru cad inta somajul.

Exista vre-o data fixa pentru cad inta somajul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 11 Septembrie 2024
Ati depus dosarul pentru somaj ? Dati-ne mai multe detalii.
Deci, am depus dosarul am fost si pentru indemnizatie, iar in 5 luna asta am fost sa fac "prezenta" si ma intrebam cand intra, somajul sau daca exista o data fixa

Cornel Vasile a scris:

Ati depus dosarul pentru somaj ? Dati-ne mai multe detalii.

Pe carnetul de somaj trebuie sa aiba mentionata data ..in practica, cam in maxim o luna dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Somaj Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna dimineata....la cat timp dupa depunerea dosarului pt somaj vine somajul? mie de ex trebuia sa-mi vina de pe 17 iunie,dar nici acum nu a venit...de ce???#-o (vezi toată discuția)
Cerere de intrare in somaj? daridannah daridannah buna ziua mai am o intrbare trebuie sa fac eu ceva cerere de intrare in somaj catre angajator?cat timp dureaza actele de incetare a contractului de munca dupa ... (vezi toată discuția)