avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am avut poprire si a fost virata o suma si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am avut poprire si a fost virata o suma si de catre ...

Buna ziua! Am avut poprire si a fost virata o suma si de catre banca dar si de catre firma. Suma totala virata depaseste suma pe care o datoram. Am vorbit la executor(cu o secretara) si a ramas ca imi va restituia suma virata in plus dar de o luna ma tot amana. De fiecare data cand sun ori nu mi se raspunde ori mi se spune ca o sa se intereseze la finante. Ce pot sa fac in situatia aceasta avand in vedere ca de o luna ma tot amana?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:04, 10 Septembrie 2024
Dacă veți continua cu datul telefoanelor la executor, vă spun eu că nimeni din cei care doar sună la BEJ, nu rezolvă nimic.
Încercați să acționați profesionist și legal.
Si unde ar trebui sa depun plangere? la politie sau la judecatorie?
Prima data trimiteti in scris o reclamatie la Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania.

E-mail: uniune@executori.ro

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut poprire, am platit tot. recuperare suma data in plus ciprian202 ciprian202 Buna ziua, Am avut o poprire, societatea la care sunt angajat a virat 1/3 din salariu pana la achitarea intregii sume. La inceput am avut contul blocat si ... (vezi toată discuția)
Poprire alesimtranslate alesimtranslate Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un executor imi poate opri 1/3 din salariul meu net de 800 de lei. Acum angajatorul imi opreste 265 de lei din salariu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va prezint o situatie...acum o luna mii ... Arpadeian Arpadeian Buna ziua, doresc sa va prezint o situatie...Acum o luna mii s-a pus o poprire de 1800 lei iar mi-a fost pusa si la angajator si pe contul bancii...eu in cont ... (vezi toată discuția)