Bună ziua!
După ce am expus toată situația, nu mi-a apărut textul și am renunțat, dar revin:
Este cea de a nouaa zi în care politrucii locali nu sunt în stare să livreze apa la robinet. Am sesizat prefectul, primarul șeful CJ Gorj (sunt din Târgu Jiu), DSP, dar toți politruci tac, ascunși, fiind incompetenți.
Prefectul are obligații clare în cazul situațiilor de urgență, dar doarme, nu a făcut absolut nimic.
Directorul Aparegio are 200 de milioane per lună salariul. Am descoperit că În CA sunt plătiți cu câte 1000 de euro per lună fiecare mai mulți indivizi, printre care pensionari și doi directori ai firmelor similare din Slatina și Craiova.
De asemenea, pentru că, nelivând apă, încasările au scăzut, Aparegio a crescut prețul la peste 15,5 lei /mc, pentru a satisface salariile nesimțite.
Dintre ministerele sesizate mi-a răspuns o direcție din sănătate care m-a anunțat că a trimis sesizarea către șeful CJ Gorj, pentru ca el să se verifice pe el despre incompetență.
Mi-am dus copiii la țară, dar acum a început școala și m-am întors cu ei, dar am pregătit un vot special pentru gașca de partid.
În concluzie, nu ai cum să scapi de politrucii numiți în funcțiile publice; ei dorm și încasează serioase sume de bani. Dormind!
Vă mulțumesc!