avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună dimineata, am o dilema ,dacă scriu numele ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună dimineata, am o dilema ,dacă scriu numele avocatei pe ...

Bună dimineata, am o dilema ,dacă scriu numele avocatei pe forum ,in ideea de a avertiza și pe alții că pot fi pacaliti sau furati de aceasta, incalc vreo lege,tip defaimare sau mai știu eu ce?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:39, 22 Septembrie 2024
Desigur. Fiecare persoană are dreptul la propria imagine conform NCC.
Mulțumesc mult, nu știam, dar după ce urmează pașii legali cu Baroul de Avocati pot să mă duc la televiziune să se able cum merge legea cu oamenii legii plătiți cu bani cinstiti, dar pt ei nu se aplică nici o lege?
Furtul e fapta penala, puteti depune plangere la Politie. In Olanda un avocat care si-a tapat de bani fostii clienti a fost condamnat penal.

Sursa: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2024
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost in functia de presedinta a asociatiei de proprietari ... creata3112 creata3112 Am fost in functia de Presedinta a asociatiei de proprietari si mi am dat demisia. Persoana care a preluat ma acuza de furt si vb la toata lumea ca eu am ... (vezi toată discuția)
Afișarea pozei hoțului pe geamul magazinului veronicapetrescu veronicapetrescu Daca o persoana sustrage un produs dintr-un magazin,iar seful magazinului doreste sa-i posteze pe geamul magazinului poza si numele faptuitorului,patronul ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa oentru ostracizare in public Traveler Traveler Un articol din ziarul Obiectiv de Vaslui relateaza despre cazul unei fete care a furat niste chiloti dintr-un magazin din Barlad. Patroana (sotie de politist, ... (vezi toată discuția)