avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil

In rma cu 2 ani am tinut contabilitatea simpla la o firma mica ,In data de 30 sept 2008 , de comun acord am incheiat colaborarea si am plecat .Acum sunt data in judecata ca nu am predat actele .Dar nu este adevarat pt ca colaboraea mea s-a facut la sediul firmei si nu am luat nimic acasa!Cum ma pot apara?Ce pot sa patesc?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:37, 7 Februarie 2010
Reclamantul trebuie sa dovedeasca ca ati luat actele.
Daca nu le-ati luat nu cred ca vor dovedi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare contabil tiana_30 tiana_30 buna ziua tuturor, as dori sa schimb contabila , ce pasi trebuie sa urmezi, toate actele firmei se afla la sediul contabilei, as dori sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Ajutor -finantele au cerut angajarea raspunderii conform art.138 din legea 85/2006 marius2024 marius2024 Buna ziua, Vin cu o problema cu care ma confront acum. Eu sunt plecat de 5 ani din tara si am fost anuntat acum ca : Finantele mi-au cerut .....Angajarea ... (vezi toată discuția)
Heeelp imposibilitate de plata la un srl florinfetz florinfetz Buna ziua,am si eu o problema la firma. Deci in anul 2007 nov am inceput un contract in domeniul constructiilor cu firma bouygues.Conditia de acceptare a fost ... (vezi toată discuția)