avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde pot afla daca exista vreo contraventie/amenda pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde pot afla daca exista vreo contraventie/amenda pe numele meu?

Unde pot afla de contraventie/amenda?

Cineva imi goleste casuta postala si nu ajung la mine facturi si alte lucruri. As dori sa stiu daca a fost facut vreun proces verbal de contraventie pe numele meu ca sa nu ma trezesc ca am amenzi de care nu stiam. Ma pot interesa direct la Politie, la posta sa in alta parte?

PS: E vorba de contraventie de tulburarea linistii publice, cineva mi-a spus ca o sa ma "aranjeze" cu o amenda. Doresc sa stiu daca chiar s-a intamplat.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
bold12, utilizator
Cel mai recent răspuns: bold12 , utilizator 09:25, 15 Septembrie 2024
Dacă primăria e înrolată și dvs la fel, orice datorie executabilă care se înscrie se împerechează automat cu cnp-ul dvs. Singura problema poate apărea dacă nu există în site capitolul corespunzător și funcționarul în trece la altele
Fix pe avocatnet am gasit un comentariu de la cineva care avea o amenda FARA CNP. In acelasi mesaj spunea ca a fost la DITL sa achite, ceea ce inseamna ca avea procesul verbal(cumva era mai bine decat in cazul meu ca nici nu am proces verbal) si nu a putut sa achite pe motiv ca ei achita doar pe baza de CNP. Spunea apoi ca a ajuns la executare silita.

Cu alte cuvinte intrebarea mea initiala ramane in picioare: "Unde pot afla daca exista vreo contraventie/amenda pe NUMELE MEU?" Astept sa vad daca voi fi executat silit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Amenda: jumatate din minim? vladpopa12m vladpopa12m Buna ziua, Am primit o amenda prin posta pentru tulburarea linistii publice. Am inteles ca pot plati jumatate din minimum in termen de 15 zile, insa ... (vezi toată discuția)
Termen 48h plata amenda de circulatie...sunt in ceață Cazacu89 Cazacu89 Salut. Sper sa nu va deranjez prea mult. N-am mai incasat o amenda rutiera de ani buni deci n-am experienta in domeniu. Am fost amendat cu 700 ron ... (vezi toată discuția)