avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, din motive de sanatate sunt obligat sa suspend ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, din motive de sanatate sunt obligat sa suspend activitatea ...

Buna, din motive de sanatate sunt obligat sa suspend activitatea la firma, pana la recuperare cea ce duce si la rezilierea contractului cu contabilul. Intrebarea mea e, cum voi proceda cu depunerea situatiei financiare pe anul 2024.Eu nu o sa mai am contabil daca reziliez contractul. Exista posibilitatea in timpul suspemdarii sa fac un contract numai pt depunerea 101 dar am voie sa l platesc? Sau sa l platesc in avans pe actualul contabil sa mi l depuna?Ce solutii credeti ca exista? Eu nu pot depune deoarece mai am marfa pe stoc ca au fost achizitionati din bani imprumutati de mine. Deci firma are inca datorii la mine, fiind administrator.
Va multumesc frumos
Todor Valer

Alte discuții în legătură

Buna, din motive de sanatate sunt obligat sa suspend activitatea ... Waller Waller Buna, din motive de sanatate sunt obligat sa suspend activitatea la firma, pana la recuperare cea ce duce si la rezilierea contractului cu contabilul. ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea primara la un magazin andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua Lucrez ca si referent resurse umane si m a contactat cineva sa ii tin contabilitatea unui magazin, vorbim de contabilitate primara. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma-stoc ramas Mediclinic Mediclinic Buna dimineata Am o firma pe care doresc sa o lichidez la care mai exista un stoc de marfa. Pentru stocul de marfa,va rog sa imi raspundeti care este ... (vezi toată discuția)