avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua,.Am vaandut o masina acum multi ani de zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua,.Am vaandut o masina acum multi ani de zile fara sa ...

buna ziua,.Am vandut o masina acum multi ani de zile fara sa fac nici un act.Am dat cartea si talonul noului propietar iar acum nu mai stiu cine este si eu vreau sa scot masina de la fisc pentru ca platesc impozit la ea de ani de zile.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
Cristian Robert, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Robert , utilizator 12:45, 10 Septembrie 2024

Vreau sa va spun ca masina este un olcit foarte vechi care acum nu mai este in circulatie
Cristian Robert a scris:

buna ziua,.Am vandut o masina acum multi ani de zile fara sa fac nici un act.Am dat cartea si talonul noului propietar iar acum nu mai stiu cine este si eu vreau sa scot masina de la fisc pentru ca platesc impozit la ea de ani de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Imputernicire auto jeoanesss jeoanesss Am cumparat o masina in 2012 si m-mam inregistrat la impozit cu ea la primarie in 30 de zile de la data cumpararii. Nu am reusit sa imi preschimb numerele de ... (vezi toată discuția)