avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt angajat la o societate comercială de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt angajat la o societate comercială de la care ...

Buna ziua.
Sunt angajat la o societate comercială de la care am primit pentru utilizare in scop productiv o tabletă LENOVO 7. Tableta este că obiect de inventar cu o valoare de 500 lei.O utilizez de 2 ani și 2 luni.La tableta din neglijența mea s-ar fisurat ecranul fiind însă în stare de funcționare.
Daca plec din firma, ce poate sa ceară societatea de la mine.Daca îmi imputa tableta cu valoarea de inventar respectiv 500 lei, am dreptul sa cer că tableta să rămână proprietatea mea, deoarece așa cum am arătat mai sus este in stare de funcționare normală .Precizez că tableta nu am primit-o noua.Nu cunosc vechimea ei.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 10 Septembrie 2024
In cei 2 ani de utilizare, tableta s-a amortizat. Va poate imputa eventual, doar valoarea neamortizata.
Puteți solicita asa ceva, însă trebuie să fie de acord și angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile generate de pierderea inregistrata la scoaterea din evidenta contabila a unor active retrocedate este deductibila fiscal? c_neacsu c_neacsu In urma unei Sentinte civile emise de Tribunal, sentinta definitiva si irevocabila, s-a stabilit retrocedarea unui imobil si a unui teren din patrimoniul ... (vezi toată discuția)
Amortizare maria2010 maria2010 Buna ziua, in cazul unui leasing operational pe o perioada de 5 ani al carui obiect este un mijloc fix cu o durata de functionare de 10 ani, cum se va ... (vezi toată discuția)
Amortizare autoturism oroszstefanpfa oroszstefanpfa Conform ordonantei comentata pe site maxim deductibil pe luna sunt 1500 roni. Inmultind 12 luni cu 6 ani rezulta 108000 roni, cca 25000 euro. Dar tot pe site ... (vezi toată discuția)