avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am iesit in concediu de maternitate din somaj, asta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am iesit in concediu de maternitate din somaj, asta s-a intamplat ...

Am iesit in concediu de maternitate din somaj, asta s-a intamplat acum 22 de ani , recent am avut acces la cartea mea de munca si am vazut ca acei 2 ani (de concediu) lipsesc , pe cine ar trebui sa contactez sa rezolv aceasta problema
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Anamaria Spatacean , utilizator 12:49, 11 Septembrie 2024

Cornel Vasile a scris:

Din ianuarie 2007 e considerata vechime în munca

Legea nu are efect retroactiv.

Multumesc mult , o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca si in specialitate dupa efectuarea concediului pentru cresterea copilului... Radamante Radamante 1. X este angajata pe perioada determinata. 2. Are 3 ani vechime in munca. 3. Intra in concediu de maternitate cu 21 de zile inainte de incetarea de drept a ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei de crestere copil catalin818 catalin818 Concediul prenatal este stagiu de cotizare pentru crestere copil. Sotia mea a lucrat ca profesor pentru prima data in intervalul 1 septembrie 2010- 31 august ... (vezi toată discuția)
Coasigurare si indemnizatie crestere copil sotie studenta. Alex_Cr Alex_Cr Buna ziua, Am gasit partial raspuns la intrebarile mele, insa multe dintre raspunsuri sunt vechi, multe incomplete in raport cu situatia mea. Scurt ... (vezi toată discuția)