avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă nu folosesc voucherul primit de la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă nu folosesc voucherul primit de la locul de muncă ptr.. ...

Dacă nu folosesc voucherul primit de la locul de muncă ptr.. vacante acei bani pot să-i folosesc în alt scop?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 11 Septembrie 2024
Nu. Acei bani se pierd de catre dvs.
Nu pot fi folositi in alte sopuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta bună ziua! va rog frumos dacă puteți sa ... Liubovi Liubovi Voucher de vacanta Bună ziua! Va rog frumos dacă puteți sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Am fost angajată timp de 11 luni și in timpul acesta ... (vezi toată discuția)
Agenția de turism anulează sejurul plătit integral Educuib Educuib Bună ziua! Am achitat integral un concediu în România folosind 1450 lei de pe un card de vacanță și 800 lei din contul bancar. Agenția a anulat ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o suma de bani dați în avans la o tabăra pentru copii?? Gica77 Gica77 Bună ziua, copilul meu urma sa plece într-o tabăra pentru copii care datorita situației actuale, nu se mai poate duce pentru ca nu-și asuma școala acest ... (vezi toată discuția)