avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am participat la un concurs pentru un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am participat la un concurs pentru un post vacant, ...

Buna ziua,
Am participat la un concurs pentru un post vacant, la o institutie care funcţionează după modelul regiilor autonome, in colaborae cu unul dintre Ministerele RO, am facut contestatie si nu am primit niciun raspuns.
Ce pot face in situatia asta? Ei functioneaza fara respectarea unor drepturi?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 11 Septembrie 2024
Contestatie la ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs ocupare post AlexandruPh AlexandruPh Buna ziua! Pentru urmatoarea speta as avea nevoie de o parere: am o cunostinta care a participat la un concurs pentru ocuparea unui post in cadrul unei regii ... (vezi toată discuția)
Organizarea unui concurs pt ocuparea unui post de medic kato22 kato22 Bună ziua! Sunt medic. M-am înscris la un concurs pentru ocuparea unui post vacant publicat într-un spital de stat, fiind singurul candidat la acel post. ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs angajare madone121 madone121 Buna seara, Vreau sa stiu daca exista vreun demers legal prin care pot contesta subevaluarea unui candidat la un concurs de angajare? Mai exact, am dat ... (vezi toată discuția)