avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna seara. As vrea sa stiu si eu daca mi s a recalculat corect pensia. Va las niste date mai jos :

- TOTAL STAGIU COTIZARE REALIZAT - 47 ANI 10 LUNI 10 ZILE
- STAGIU DE COTIZARE CONTRIBUTIV - 42 ANI 5 LUNI 10 ZILE
- STAGIU DE COTIZARE NECONTRIBUTIV - 5 ANI 5 LUNI 0 ZILE

Stagiu cotizare contributiv pentru care se acorda puncte de stabilitate - 15 ani 1 luni 22 zile ( aici este corect 15 ani ? nu trebuiau sa fie 17 ani ? )

Numarul de pct de stabilitate : 11.39449

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2024
Constantin5558, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin5558 , utilizator 00:04, 11 Septembrie 2024
Mie mi se pare corect.As înțelege că aveți stagiu aferet grupelor/conditiilor pentru care nu se acordă puncte de stabilitate.
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare daca e corect la sotul meu dar trebuie sa va dau poze cu decizia si etc. Daca aveti cum. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ... miro56ro miro56ro buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei? multumesc (vezi toată discuția)
Bună seara! aș dori să vă rog să mă lămuriți cu niște ... alexandraSuta alexandraSuta Bună seara! Aș dori să vă rog să mă lămuriți cu niște informații referitoare la decizia de recalculare a pensiei. M-am pensionat în anul 2020. ... (vezi toată discuția)