avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Tarife topograf Buna ziua. Am apelat la un topograf pt ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Tarife topograf Buna ziua. Am apelat la un topograf pt trecerea ...

Tarife topograf

Buna ziua. Am apelat la un topograf pt trecerea unui teren de la extravilan la intravilan. Am platit pt aceste operatii.Mi s-a spus ca dosarul la cadastru a fost respins motivul fiind identificarea terenului (nr. topografic) intr-o carte funciara cand trebuia facuta in alta carte funciara mai veche. .Suprafata este identica, Respingerea a fost strict din cauza numarului topografic .Intrebarea ar fi daca este corect sa mi se ceara din nou 1200lei pt un nou dosar. Nu imi dau seama daca este vina topografului sau nu ca sa platesc eu din nou taxe de reavizare . Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bransare energie electeica ghotycul ghotycul Buna ziua . Am cumparat o casa batraneasca pe raza jud.Iasi cu 3000mp . Incerc de 2 ani sa trag curent dar nu reusesc . Terenul a fost intravilan dar vechiul ... (vezi toată discuția)
Incredibil!!buna ziua, am urmatoarea situatie: in decembrie 2023 am achizitionat ... NMnm NMnm Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In decembrie 2023 am achizitionat un teren intravilan de aproximativ 6000 mp .....atat in cartea funciara,cat si in ... (vezi toată discuția)
Teren fara drum de acces Cosmin_NM Cosmin_NM Buna ziua Detin un teran care pe Titlu de Proprietate cat si la Oficiu de Cadastru este trecut ca fiind intravilan, dar la Primarie este extravilan. ... (vezi toată discuția)