avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari efectueaza reparatii fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari efectueaza reparatii fara acordul proprietarilor

Buna ziua, intrebarea este legata de modul in care Asociatia de proprietari a decis sa inceapa o lucrare de reparatie a treptelor din fata blocului fara sa ne intrebe de asa ceva si deodata ne am trezit ca trebuie sa dam un avans insa nu ni s a prezentat deloc vreun plan/schita/cost pentru materiale/manopera.

Am gasit aici ceva www.avocatnet.ro/forum/discu... .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
mordefoame2023, utilizator
Cel mai recent răspuns: mordefoame2023 , utilizator 10:08, 11 Septembrie 2024
Practic sunt mai mult curios daca este ceva ce putem face noi sau daca putem sa refuzam complet lucrarea atata timp cat nu cunoastem pretul lucrarii, schita, firma angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru constructie: ce inseamna schita de amplasament? s.a. criss_media73 criss_media73 vreau sa-mi construiesc o casa . sunt la inceputul actelor . ce inseamna schita de amplasament al terenului la scara 1:500 dar si 1:2000? si mai e cava : eu am ... (vezi toată discuția)
Inlocuire coloana apa verticala intr-un bloc- plata in rate obligatoriu ,corect ori fals ? telecomanda telecomanda De curand ,luna aprilie ac. am aflat cum Comitetul Executiv a luat decizia de a schimba Coloanele verticale de apa in intreg blocul ( 1 sacra, parter+8 eatje ) ... (vezi toată discuția)
Inlocuire coloane verticale caldura bloc buna ziua, pentru ca ... georgetteivonna georgetteivonna Inlocuire coloane verticale caldura bloc Buna ziua, pentru ca sunt cateva apartamente in bloc care nu au caldura in unul dintre dormitoare comitetul a decis ... (vezi toată discuția)