avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am mai văzut răspunsul dvs la un răspuns și nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am mai văzut răspunsul dvs la un răspuns și nu sunt lămurită ...

Am mai văzut răspunsul dvs la un răspuns și nu sunt lămurită ,familia tradițională înseamnă 2 parintii și copii lor ,familia monoparentala ,înseamnă să divorțezi și în cazul meu s-au decis de către instanță că în ceea ce privește educația eu că părinte decid asupra creșterii copilului ,chiar daca m-am căsătorit ,actualul soț nu e tatăl copiilor ,corect?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:51, 11 Septembrie 2024
Sotul dvs nu e tatal copilului și nici nu ii are în întreținere, dar nici nu sunteti familie monoparentala ca dvs nu aveti statut de necăsătorita și nici divorțată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)
Familie monoparentala gaby76 gaby76 este considerat sau nu un copil ca \"provine din familie monoparentala\", daca acel copil: - a locuit / locuieste permanent doar cu mama, tatal locuieste in ... (vezi toată discuția)
Bursa monoparentala.buna ziua eu sunt divorțată si din casatorie am un minor. acum ... Critig1 Critig1 Buna ziua eu sunt divorțată si din casatorie am un minor. Acum traiesc in concubinaj si mai am doi copii. Copilul din prima casatorie se încadrează pentru ... (vezi toată discuția)