avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Eu si prietenul meu dorim sa facem cununia ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Eu si prietenul meu dorim sa facem cununia civila. ...

Buna ziua!
Eu si prietenul meu dorim sa facem cununia civila. El are buletinul pe Giurgiu, Colibasi, iar eu pe Bucuresti sectorul 4. Dorim sa facem cununia in sectorul 4 Bucuresti. Reprezinta asta un impediment daca el are resedinta in Giurgiu? Ce este necesar sa facem?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:31, 11 Septembrie 2024
Nu contează ce adresa are în buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)
Cununia civila Corina_c Corina_c Buna. Eu si prietenul meu suntem nascuti in Buzau, dar ne-am luat apartament in Bucuresti si avem buletinul cu adresa noua. Vrem sa ne casatorim, dar am dori ... (vezi toată discuția)