avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită litispendenta
Discuție deschisă în Executare silită

litispendenta

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
Am depus 2 cereri de chemare in judecata (contestatie la executare) cu aceleasi parti, acelasi obiect. Deci, exista exceptia de litispendenta.
Dosar 1 are termen 20.11
Dosar 2 are termen 30.09
In ambele, am primit citatie cu obligarea la plata taxelor de timbru si cautiune.
Nu stiu cum sa inchid dosarul 2. Renunt la judecata? Platesc taxele si cer admiterea exceptiei sau nu platesc si se anuleaza cererea? Daca platesc cautiunea in dosarul 2 pot apoi sa o transfer in dosarul 1?
Cu multumiri anticipate!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
mary_stoica, utilizator

Alte discuții în legătură

Renuntarea la judecata Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Renuntarea la judecata se poate face fara a plati taxa judiciara de timbru? (vezi toată discuția)
Executorul a introdus doua actiuni pe acelasi dosar judecat!! Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Va rog frumos o mina de ajutor. O firma de recuperare de credite incearca de ceva vreme sa ma execute silit (un apartament). La judecatorie li ... (vezi toată discuția)
Dosar executare silita boggieuk boggieuk Buna ziua, Am facut o contestatie la o executare silita .Am trimis contestatia prin posta si prin fax.Am vazut ca s-a format la Judecatorie doua doasare cu ... (vezi toată discuția)