avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul este in insolvență,a uitat să ne dea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul este in insolvență,a uitat să ne dea salariile ...

Angajatorul este in insolvență,a uitat să ne dea salariile pe luna august și septembrie 2023 și in luna aprilie ne a trimis în șomaj, fără cele două salarii.A trecut un an ce pot face să îi dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: ady-70 , utilizator 08:19, 12 Septembrie 2024
Fiind in insolventa, actiunea in justitie va fi suspendata.
dar se gaseste o solutie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! in luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie ... marya17 marya17 Buna! In luma august 2023 am fost prins conducand beat , alcolemie 2.98 % in sange in judetul maramures, mi a fost luat permisul si mi s a facut dosar penal la ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale ale angajatilor unei firme aflate in faliment Andreea356 Andreea356 Buna ziua, Lucrez (inca am contractul activ) la o firma care in luna septembrie a declarat falimentul. Dupa cateva saptamani a fost asignata si firma de ... (vezi toată discuția)
Somaj / anexa 14 viu viu Pe 13 septembrie anul trecut mi-a expirat preavizul dat de firma prin care ma trimiteau in somaj. Pe 14 septambrie m-am angajat la alta firma. Acum 2 ... (vezi toată discuția)