avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, sotul e decedat de 5 ani ,pot opta pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, sotul e decedat de 5 ani ,pot opta pentru pensia de ...

Buna ziua, sotul e decedat de 5 ani ,pot opta pentru pensia de urmas? Pensia sotului ar fi recalculata dupa noua lege? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:30, 11 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,
Puteti opta pentru pensia sotului recalculata in baza legii 360/2023..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! poate ieși mama la pensie dacă are 57 de ani și ... FabianOnel FabianOnel Bună ziua! Poate ieși mama la pensie dacă are 57 de ani și i-a decedat soțul anul trecut? Deși acesta primea pensie de urmaș sau la cat poate ieși ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt o femeie care in februarie 2024 fac 59 ani. nu ... COSTY12345 COSTY12345 buna ziua, sunt o femeie care in februarie 2024 fac 59 ani. nu am muncit de loc, am crescut 3 copii. sotul meu a decedat acum 2 ani la 60 ani, apucase sa iasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se poate solicita pensie de urmaș pentru soția supraviețuitoare ... Rocío Rocío Bună ziua, Se mai poate solicita pensie de urmaș pentru soția supraviețuitoare in cazul in care soțul a decedat în anul 2020? Dacă răspunsul este ... (vezi toată discuția)