avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Pentru cine are habar de o așa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Pentru cine are habar de o așa situație, am și ...

Bună seara. Pentru cine are habar de o așa situație, am și eu o întrebare la care la instituția competenta din orașul meu, nu mi s-a dat nici un răspuns. Am o fetiță. Sunt in CCC până pe 24 octombrie,când ar trebui sa incep munca. Sunt însărcinată din nou,dar prenatal pot abia spre sfârșitul lui noiembrie sa îmi iau,și nici nu mă pot întoarce la munca deoarece nu am cu cine lăsa fata si daca as avea cu cine este prea dificilă ca și copilaș sa stea cu altcineva. Deci există posibilitatea să nu mi pot lua prenatal. Daca nu intru in prenatal, nu mai iau nici acea indemnizație de creștere a copilului, de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 12 Septembrie 2024
DIn CCC1 intrati in prenatal , postnatal si apoi in CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil!! Corina271 Corina271 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Timpul obligatoriu de cotizare intre doua concedii de crestere copil cristina1328 cristina1328 Buna ziua! Mi-as mai dori inca un copil. Momentan sunt in CC1, care se va termina in 14.12.2012. Primul copil s-a lasat destul de mult asteptat, asa ca nu ... (vezi toată discuția)