avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o problemă in anul 2005 cineva a făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o problemă in anul 2005 cineva a făcut acte ilegal ...

Bună ziua am o problemă in anul 2005 cineva a făcut acte ilegal de vânzare-cumpărare pe un teren .
mama nu a fost acolo.
nu a făcut carte funciară doar contract de vânzare cumpărare acel individ în 2005 a făcut asta la notar fără carte funciară,ce pot face ?noi il putem vinde acum la cadastru apare mama și fără sarcini , am plătit să îi facem cadastru ce pot face sa recuperez terenul?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
0787725323, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru, intabulare, act de dezmembrare georgetra georgetra Este vorba de o casa la tara. In 2004 s-a facut o vanzare a unei parti din terenul aferent casei. Pe actul de vanzare, la vanzator, figureaza bunica mea acum ... (vezi toată discuția)
Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cumparare - teren agricol necadastrabil ciresicaok ciresicaok Buna ziua! Tatal meu detine in proprietate (prin mostenire) un teren agricol extravilan. Se pare ca acest imobil nu poate fi inscris in cartea funciara, cel ... (vezi toată discuția)