avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme fara factura fara garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme fara factura fara garantie

buna ziua, Am comandat de la (editat -Identificarea unor persoane fizice sau juridice în titlul topicului sau în mesajele postate nu este de dorit. Pe forumul Avocatnet discutam ideea/speța, nu persoanele implicate) (2 comenzi platite cu cardul primite 07.09.2024), in calitate de persoana fizica. Vanzatorul refuza sa-mi dea un document de achizitie si certificat de garantie. 1 comanda ridicata, una in easybox pe care nu mai doresc sa o ridic.(ei spun ca sunt fortat sa o ridic daca vreau sa fac retur si sa platesc 100 lei taxe de retur) I-am contactat in mod repetat cu cereri pentru factura si certificat de garantie dar nu raspund, Pot face ceva in privinta documentului de achizitie? Fara el nu am nici garantie,
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:24, 14 Septembrie 2024
vanzatorul este firma? de la persoane fizice nu primiti factura
da, este firma
Faceți plângere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare produs defect achizitionat online Florina Dinca Florina Dinca Pe data de 17 septembrie, am plasat si platit o comanda online pe CEL.ro pentru un laptop, cu ridicare personala din showroom pentru ca urma sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Rugaminte de lamurire problema furnizor de produse online Descriptiv Descriptiv Am comandat online un produs pe un site gestionat de o firma platitoare de TVA in Romania (ale carei date nu le gasesti pe respectivul site). A sosit prin ... (vezi toată discuția)
Emag imi opresc 1000 lei din retur sorin.dima sorin.dima Salut. Pe 6 decembrie 2016 cand am comandat de la emag un televizor sony bravia pe care am platit 4000 de lei. La momentul respectiv aveau o promotie prin ... (vezi toată discuția)