avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Suntem pe cale sa deschidem un depozit de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Suntem pe cale sa deschidem un depozit de marmura ...

Buna ziua! Suntem pe cale sa deschidem un depozit de marmura si travertin (fara activitate de productie) in Ilfov, intr-o localitate unde pe soseaua principala sunt foarte multe firme, depozite, etc. Locul este pe colt, pe fata de la sosea in dreapta este o familie dificila, in razboi cu toata lumea. Noi intentionam sa punem doua containere de birou la 20 de cm distanta fata de gard; apa canalul si curentul electric sunt pe latura aceea. Intrebarea mea, care este limita legala la care trebuie sa punem containerele ca sa evitam conflictele inutile.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Obstructionarea accesului la casa a autovehicolului HeniuV HeniuV In primul rand scuze, am scris autovehicol, in loc de autovehicul. E putin complicat, dar sper sa ma ajutati. Suntem trei proprietari. Accesul la drumul de la ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)