avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am divorțat acuma 14ani .Pot sa fac ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am divorțat acuma 14ani .Pot sa fac partajul ?locuință ...

Bună ziua am divorțat acuma 14ani .Pot sa fac partajul ?locuință e cumpărată în timpul căsătoriei de noi doi dar banii proveneau din ordonanță data la servici ,eram căsătoriți atunci și aveam și 2copii
AM DREPT LA CEVA TINAND CONT CA AM CUMPARATO IN TIMPUL CASATORIEI SI ERAM CASATORITI SI SUNT TRECUTA SI IN CONTRACT.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:40, 12 Septembrie 2024
da
Da, aveți dreptul.

București 2024
dar banii proveneau din ordonanță data la servici

ce ordonanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu parintzi ptr casa .... putin ajutor pls... swann_cta swann_cta Am o mare neintelegere cu mama mea si anume... ea are o casa in jud botosani si una in jud constanta,ambele care sunt pe numele ei ,ea fiind in varsta de 62 de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat un apartament în timpul căsătoriei ... Victoria2000 Victoria2000 Bună ziua, am cumpărat un apartament în timpul căsătoriei cu banii proveniți din vinderea altui apartament care era doar al soțului, ce drepturi am ... (vezi toată discuția)
Soția dorește să renunțe la dreptul la proprietate asupra garsonierei pe care o avem împreună. ce documente trebuie făcute? majestik majestik Sotia dorește să renunțe la dreptul la proprietate de la garsoniera pe care o avem împreună. Ce documente trebuiesc făcute si cu aproximație cam cât ar ... (vezi toată discuția)