avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii?

cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii? Atat eu cat si masina nu suntem pe teritoriul RO. Am 2 variante: o vand la un roman care va vrea sa o duca pe roti in tara, sau la un strain care probabil si el va vrea sa o duca pe roti pana in Albania. este posibil?
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
marius678, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:45, 13 Septembrie 2024
Probabil va intereseaza radierea ei din circulatie, in Romania, caz in care mai degraba o vindeti celui din Albania, dar faceti act de vinzare cumparare in Italia. Pentru a o radia aveti nevoie, la intoarcere sa prezentati la DRPCIV : [ link extern ]
Detaliile , daca nu e clar, le aflati de la DRPCIV.
Daca o vindeti celui din Romania, mai bine faceti actele in Romania, eventual prin cineva care sa va reprezinte :[ link extern ]

Multumesc de raspuns. In acel link spune ca trebuie sa prezint atat certificatul de inmatriculare cat si cartea masinii in original. Asta inseamna ca noul proprietar nu primeste nici un act de la mine?
De aceea v-am specificat sa contactati DRPCIV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism avariat, aflat in afara romaniei krisla krisla Buna seara! Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto si inmatric ContSters56278 ContSters56278 cetatean roman incheie un contract de vanzare cumparare auto cu un cetatean italian.Daca masina e inca inmatriculata in It. desi se afla in Ro, noul ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto cu numere straine vladulescuovidiu vladulescuovidiu Buna ziua. Problema mea este un accident rutier in urma caruia masina a fost distrusa in proportie de 65%. Nu au fost implicate alte masini,deci,nici ... (vezi toată discuția)