avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O firma care nu mi-a plătit contribuțiile la pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O firma care nu mi-a plătit contribuțiile la pensie poate sa-mi ...

O firma care nu mi-a plătit contribuțiile la pensie poate sa-mi dea adeverință ca am lucrat la ei și sa fie recunoscuta ca vechime perioada lucrata? Este vorba de anul 2006 .
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
2234, utilizator
Cel mai recent răspuns: 2234 , utilizator 14:31, 12 Septembrie 2024
Ca vechime in munca da, dar ca stagiu pentru pensie nu cred ca este posibil sa vi se ia în considerare
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc.
Ca sa înțeleg. Îmi poate fi luat în considerare ca vechime ,dar nu ca stagiu de cotizare. Dacă am sa zicem 10 ani contributivi,și 5 ani necontributivi ,nu ma pot pensiona la limita de varsta cu stagiu minim de pensionare adica 15 ani cat prevede legea ?
2234, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere grupa a ii-a ca vechime in alte state anncapopescu anncapopescu Buna ziua, Va scriu in legatura cu o situatie a tatalui meu. A lucrat in Romania si Italia, dupa cum urmeaza: Romania: - 26 ani contribuiti - 5 ani de ... (vezi toată discuția)
As dori să mi comunicați dacă perioada pentru creșterea copilului ... olteandenisa olteandenisa As dori să mi comunicați dacă perioada pentru creșterea copilului cuprinsă între 08.04.2003 -08.04.2005 este considerată stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa ... Corneliu0962 Corneliu0962 Buna ziua, In perioada 1987 - 1999 am lucrat 100% 7 ani in grupa I si 4 ani si 6 luni grupa II. Conform legii mi s-ar reduce varsta de pensionare cu 4 ani ... (vezi toată discuția)