avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cerere de anulare a obligatiilor accesorii oug 107/2024
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cerere de anulare a obligatiilor accesorii oug 107/2024

Buna ziua,

Pentru OUG 107/2024 exista Cerere de anulare a obligaţiilor de plată accesorii/ Notificare privind intenția de a beneficia de anularea obligațiilor de plată accesorii sau urmeaza sa se publice?
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
olivia.neacsu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 14:02, 4 Octombrie 2024
formular D11.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
Am transmis notificarea formular d11 (persona juridica) daciatrusca77 daciatrusca77 Buna ziua! Am transmis notificarea formular D11 (persona juridica) pentru a beneficia de amnistia fiscala conform OUG 107 pe 23 septembrie, dupa care care ANAF ... (vezi toată discuția)
Cum se face plata pentru amnistitia fiscala in spv? Maress Maress Buna ziua! Am trimis notificare in SPV privind intentia de a beneficia de anularea unor obligatii fiscale (amnistitia fiscala OUG 107/2024), am primit raspuns ... (vezi toată discuția)