avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se face plata pentru amnistitia fiscala in SPV?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se face plata pentru amnistitia fiscala in SPV?

Buna ziua! Am trimis notificare in SPV privind intentia de a beneficia de anularea unor obligatii fiscale (amnistitia fiscala OUG 107/2024), am primit raspuns cu Certificat de atestare fiscala, unde am suma de plata si suma ce urmeaza a fi anulata, dar in SPV gasesc doar suma intreaga de plata (nu am nicio optiune pentru suma cu discount). Cum pot face plata doar pentru aceasta suma? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cerere de anulare a obligatiilor accesorii oug 107/2024 olivia.neacsu olivia.neacsu Buna ziua, Pentru OUG 107/2024 exista Cerere de anulare a obligaţiilor de plată accesorii/ Notificare privind intenția de a beneficia de anularea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ... Madalina Sora Madalina Sora Buna ziua Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ? Aveți mai jos răspunsul instantei ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala 2024 se plica și pentru debitul dintr-o hotarare ... Madalina Sora Madalina Sora Amnistitia fiscala 2024 se plica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ?Mulțumesc. (vezi toată discuția)