firma la care m-am angajat ....face confectii ptr o alta firma, firma ptr care lucram ne trimite marfa cu aviz( ct 8032), adica parti tricotate (ptr sa le calcam, sa le incheiem, tivim etc), eu ce acte tb sa fac????? noi le facturam manopera ptr servicii..
Buna ziua!
Dvs. trebuie sa aveti incheiat un contract de manopera, calcat, cusut, tivit... +lista preturi manopera pentru fiecare operatiune - cu cealalta firma. La final, facturati manopera. Atentie, pe avizul cu care primiti partile tricotate trebuie sa fie scris ca marfa este pentru prelucrare si nu se factureaza, se returneaza.
Va doresc succes!
Daca trimiteti marfa odata cu factura, nu este nevoie si de aviz. Daca o trimiteti fragmentat si faceti ulterior factura, trebuie aviz.
Se face receptia partilor tricotate primite cu aviz si se transmit in lucru la atelier, sectie....
O zi buna!
Pfa - pietrar
sub_bass2002
Buna. Sunt o persoana fizica autorizata (pietrar) si fac crucie si morminte. Marmura primesc de la o firma si dupa ce am prelucrat trimit inapoi si intocmesc o ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.