avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contab prest serv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contab prest serv

firma la care m-am angajat ....face confectii ptr o alta firma, firma ptr care lucram ne trimite marfa cu aviz( ct 8032), adica parti tricotate (ptr sa le calcam, sa le incheiem, tivim etc), eu ce acte tb sa fac????? noi le facturam manopera ptr servicii..
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 15:57, 8 Februarie 2010
Buna ziua!
Dvs. trebuie sa aveti incheiat un contract de manopera, calcat, cusut, tivit... +lista preturi manopera pentru fiecare operatiune - cu cealalta firma. La final, facturati manopera. Atentie, pe avizul cu care primiti partile tricotate trebuie sa fie scris ca marfa este pentru prelucrare si nu se factureaza, se returneaza.
Va doresc succes!
multumesc pt raspuns, eu mai tb sa-i fact aviz exp sau ajunge doar fact?; pt partile tricotate primite cu aviz, tb sa fac receptie?
Daca trimiteti marfa odata cu factura, nu este nevoie si de aviz. Daca o trimiteti fragmentat si faceti ulterior factura, trebuie aviz.
Se face receptia partilor tricotate primite cu aviz si se transmit in lucru la atelier, sectie....
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii irina69 irina69 buna ziua! Ma confront cu urmatoare problema: sunt o firrma de productie incalatamimnte, si am urmatoarea neclaritate: O firma A din Italia , trimite ... (vezi toată discuția)
Pfa - pietrar sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Sunt o persoana fizica autorizata (pietrar) si fac crucie si morminte. Marmura primesc de la o firma si dupa ce am prelucrat trimit inapoi si intocmesc o ... (vezi toată discuția)
Materiale spre prelucrare andrei44 andrei44 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: Firma Z este beneficiarul lucrarilor. Firma X factureaza materiale catre firma Z dar, fizic, ... (vezi toată discuția)