avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua!Dacă se prelungește termenul arestării ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua!Dacă se prelungește termenul arestării preventive ...

Bună ziua!Dacă se prelungește termenul arestării preventive după primele 30 de zile,este posibil ca mai apoi sa primească o pedeapsa cu suspendare pentru fapta comisa?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:14, 13 Septembrie 2024
Sigur.
Nu e un impediment.

MonaC88 a scris:

Bună ziua!Dacă se prelungește termenul arestării preventive după primele 30 de zile,este posibil ca mai apoi sa primească o pedeapsa cu suspendare pentru fapta comisa?mulțumesc

Este posibila pedeapsa cu suspendare dar are mult de lucru avocatul intrucat pericolul de obicei există dacă a fost arestat.
Este mult de discutat pe aceasta temă în instanță.
Mai depinde și dacă permite legea.

București 2024
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva 29 zile utilizator900 utilizator900 arestarea preventiva se va prelungi cu alte 29 de zile in cazul in care inculpatul isi recunoaste invinuirile? sau se va da hotarare definitiva? (vezi toată discuția)
Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)