avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt nascuta in 1967 13.01.Lucrez din anul 1985 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt nascuta in 1967 13.01.Lucrez din anul 1985 21.august pana ...

Sunt nascuta in 1967 13.01.Lucrez din anul1985 21.august pana in prezent.Am crescut 2 copii pana la varsta de 2 ani.Doresc sa aflu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:41, 12 Septembrie 2024
Limita de varsta la 58 ani, daca indepliniti conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani + 5 ani de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ... smn smn Pot să cumpăr vechime de 9 luni să mă pot pensiona cu 40 ani și 16 zile vechime?Menționez că acum am vechime 39 ani,1 luna și 7 zile plus( 1 luna și 9 ... (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Pensie buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa imi precizati cand poate iesi la pensie pt limita de varsta o femeie nascuta in mai 1967, cu un stagiu de cotizare de 31 ani? dar pensie ... (vezi toată discuția)