Bună ziua.
Doresc să modific statutul și actul unei asociații ONG, care a fost recent aprobată de judecătorie. Am găsit unele erori în documente (de exemplu, patrimoniul asociației a fost de 5000 lei din care am specificat că a fost constituit din 4900 lei din partea președintelui, 40 lei v.p și 10 lei secretarei (in total dă 4950) și vreau să renunț la organele de conducere, am creat 3 organe de conducere din care dorim să lăsăm doar una.
radumititean
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Organ de conducere este conform legii Adunarea Generala, iar Consiliul Director este organ de administrare, Pe astea doua sunteti obligati sa le aveti, nu puteti renunta. Altele suplimentare le puteti desfiinta. Asa cum vi s-a scris, procedura de modificare este aproape identica cu cea de obtinere a personalittii juridice - proces-verbal sedinta AG, act aditional la statut si / sau forma actualizata de statut, plata taxa de timbru de 100 lei, cerere catre judecatorie avand anexate actele anterior amintite etc.; pana obtineti hotararea judecatoreasca definitiva de incuviintare a modificarilor si inscrierea lor in RAF....