avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Am descoperit recent că avem un nou ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Am descoperit recent că avem un nou cenzor,de aproximativ ...

Buna ziua.Am descoperit recent că avem un nou cenzor,de aproximativ 6 luni.Doar că el a fost ales de către Comitetul Executiv și nu votat în adunarea generală.Este in regula așa?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 09:18, 13 Septembrie 2024
daca cenzorul este membru al asociatiei poate fi ales doar in adunarea generala.....daca este extern se imputerniceste com executiv sa contracteze acest serviciu
Este extern.Se imputerniceste de către cine?Nu exista împuternicire a adunării generale

hob a scris:

daca cenzorul este membru al asociatiei poate fi ales doar in adunarea generala.....daca este extern se imputerniceste com executiv sa contracteze acest serviciu

in adunarea generala prin membrii asociatiei, se imputerniceste com ex sa caute oferte si sa contracteze serviciul.

comitetul executiv este un reprezentant al mai multor persoane(proprietari) si executa/pune in aplicare ceea ce decid acestia........

e doar o chestie de procedura si care nu a fost respectata, insa rezultatul este acelasi pentru ca este obligatoriu sa aveti cenzor/servicii de cenzorat in cadrul asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi aleasa in comitetul executiv al unei asociatii de proprietari o persoana impurternicita de un proprietar? Mihai_Pop_Mihai Mihai_Pop_Mihai Buna ziua, situatia se prezista in felul urmator: Un proprietar a imputernicit in scris o persoana ca locuieste efectiv in apartamentul proprietarului( ... (vezi toată discuția)
Denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari sebilicka sebilicka Ce tip de contract se incheie intre cenzor si asociatie de locatari incepand cu data de 01.2013, model de contract si actul care inceteaza raporturile intre ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv dan61 dan61 Buna ziua,as dori sa-mi spuneti cine face parte din comitetul executiv, care sunt membrii care-l formeaza? (vezi toată discuția)