avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, ma poate ajuta cineva la intrebarea, ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, ma poate ajuta cineva la intrebarea, ce insemna prin ...

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva la intrebarea, ce insemna prin anii '84-'85 in statele de plata, "confotm notei CSP'. Ce era CSP. Inteleg ca este ceva cu planul dar concrect nu stiu si am nevoie sa stiu ce sunt sumele de la aceasta rubrica.
Multumes.
Cel mai recent răspuns: mireteo , utilizator 10:40, 13 Septembrie 2024
Comitetul de Stat al Planificării .
Multumesc frumos.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, rog sa ma ajute cineva, daca a mai lucrat sau a auzit ... apeiron2 apeiron2 Buna ziua, rog sa ma ajute cineva, daca a mai lucrat sau a auzit cum se faceau statele de plata inainte de 1989. Respectiv am gasit in state rubrici si ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului snora snora Buna ziua am si eu o intrebare legata de alocatia copilului. copilul meu implineste 2 ani in decembrie nu am primit dupa el alocatia copilului numai ... (vezi toată discuția)
Liste de plată cu valori ciudate. flory_mr flory_mr În Asociația de Proprietari de care cu rușine și jenă aparținem (forțat), există asemenea ciudățenii de liste de plată, unde la rubricile Fond de ... (vezi toată discuția)