avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii

Buna ziua. Am lucrat contributiv 40 ani 10 luni si 18 zile. Nu am avut intreruperi de activitate de lucru. De la 2019 noiembrie 25 pana la 2023 iulie 23 am fost in pensie de invaliditate gradul 3, dar am lucrat cu 4 ore pe zii fara intreruperi. La recalculare la acele 4 ani lucrate trebuia sa primesc inca 4 puncte de stabilitate pentru acele perioade . Itrebarea daca am dreptul sau nu? Cu respect.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
belanagy23, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:04, 13 Septembrie 2024
Ce anume doriti sa stiti despre pensii?Puneti intrebari.
Pentru perioada in care ati lucrat , dar ati incasat si pensie , NU aveti dreptul la puncte de stabilitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ... Cristea Daniel Cristea Daniel La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gradul 2 GramHans GramHans Buna ziua ! Sunt de 18 ani in pensie de invaliditate gradul 2 , am cerut stagiul de cotizare , si acesta mi-a foct calculat numai pina in anul 2005 , auzind ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Cazacu Stefan Cazacu Stefan Buna ziua, Am iesit la pensie de limita de varsta in noiembrie 2019 (25 noiembrie 2019, data cand am depus dosarul de pensionare) si am continutat ... (vezi toată discuția)