avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a facut o plangere penala de un vecin pt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a facut o plangere penala de un vecin pt acoperirea unei ...

Mi s-a facut o plangere penala de un vecin pt acoperirea unei terase ; dupa controlul celor de la Politia Locala si control, am fost chemata la Politie pentru declaratie.Plangerea, dosarul a fost clasat.
Intrebarea mea este : cum pot obtine o copie dupa decizia de clasare, deoarece alt vecin imi face aceasi plangere.
Mentionnez ca nu am nici un document sau nr de dosar facut de Politie.
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 10:35, 13 Septembrie 2024

Ordonanța de clasare dispusă în cauză se comunică din oficiu părților din dosar.
O veți primi dacă n ați primit o.

GIGI2109 a scris:

Mi s-a facut o plangere penala de un vecin pt acoperirea unei terase ; dupa controlul celor de la Politia Locala si control, am fost chemata la Politie pentru declaratie.Plangerea, dosarul a fost clasat.
Intrebarea mea este : cum pot obtine o copie dupa decizia de clasare, deoarece alt vecin imi face aceasi plangere.
Mentionnez ca nu am nici un document sau nr de dosar facut de Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul persoanei interesate de a ataca ordonanta procurorului Narcisa_ Narcisa_ Redau urmatoarea speta: Pe trecerea de pietoni un sofer da peste o doamna care la cateva zile din cauza accidentului aceasta decedeaza. In urma ei raman ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am depus plangere penala si politia a clasat ... Andeu984 Andeu984 Buna seara, Daca am depus plangere penala si politia a clasat cazul, in mod injust, ma pot adresa parchetului de pe langa judecatoria orasului in care ma ... (vezi toată discuția)
Lamurire dosar rechizitoriu Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Am rugamintea de a ma lamuri si indruma cu privire la Art. 274 Alin.1 cod procedura penala, unde procurorul solicita obligarea inculpatiilor la ... (vezi toată discuția)