avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara ...

Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara sunt venituri supuse impozitarii? Rog raspuns cu justificare prin lege, articol, litera. Am nevoie sa argumentez școlii, care consideră ca si aceste două intra in calculul venitului mediu net pe membru de familie la acordarea bursei sociale pentru familie monoparentală. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adina.vladau , utilizator 16:45, 20 Septembrie 2024
Buna ziua!

Și pe mine ma preocupa subiectul, am căutat la sursa sa văd ce înseamnă "venituri supuse impozitării" conform Legii nr. 227/2015 - [ link extern ]
și deduc ca alocația și pensia alimentara NU reprezinta venituri supuse impozitării.
Eu așa deduc, și deci nu s-ar include în calcul la stabilirea eligibilității pentru bursa monoparentală.

Poate va ajuta și pe dvs.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
adina.vladau, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala criterii venit 2023 feliciaND feliciaND Bună ziua Va rog dacă ma puteți ajuta cu o clarificare referitor la bursele sociale pe criterii de venit. În noile reglementari se mentioneaza ca se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)