avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua.Locuiesc si lucrez de peste 25 de ani in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua.Locuiesc si lucrez de peste 25 de ani in Germania si ...

Buna ziua.Locuiesc si lucrez de peste 25 de ani in Germania si am dubla cetatenie . germana-romana. Acum 6 ani am achizitionat un teren in Romania si platesc impozitul in Romania ,dar as dori sa il vand si ma intereseaza daca trebuie sa platesc impozit pe venitul din vanzare si aici in Germania avand in vedere ca platesc impozit la vanzare si in Romania.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:26, 22 Septembrie 2024
Eu unul nu cunosc ce spune legea germana pe tema asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.locuiesc in germania,am cetățenie dublă română ... Ankaa Ankaa Bună ziua.Locuiesc in Germania,am cetățenie dublă Română -Germana.Sunt căsătorită cu un cetățean German de 8 ani și acuma vreau să divorțez Am ... (vezi toată discuția)
Lichidare regim matrimonial dupa codul vechi. mihaelaw mihaelaw Nu reusesc sa gasesc solutie! este vorba de lichidarea regimului matrimonial dupa codul vechi. Sotul meu fiind decedat la data de 31.01.2011. La data ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite regim comunitar englezugigi englezugigi Buna ziua ! O persoana cetatean Roman care in prezent lucreaza cu ctr.de munca in Italia avand dubla cetatenie Romana si Italiana doreste sa vanda un imobil ... (vezi toată discuția)