avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare forma de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare forma de colaborare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este legal sa te angajezi pe CIM la o firma cu care ai colaborat o perioada pe SRL. Exista vreo restrictie legala in acest sens?

Va multumesc anticipat de raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 14 Septembrie 2024
Da, exista aceasta posibilitatea .
Cornel Vasile a scris:

Da, exista aceasta posibilitatea .

Ca sa fiu sigur ca am inteles raspunsul dvs: Spuneti ca este legal sa te angajezi pe CIM la o firma cu care ai colaborat o perioada pe SRL. Corect?
da, exact asta am postat
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
In regula. Va multumesc de raspuns!
Inca un aspect: Schimbarea formei de colaborare mentionata este posibila si daca anterior colaborarii pe SRL a existat o colaborare initiala tot pe CIM, nu? Cu alte cuvinte ar fi vorba de o revenire la forma de colaboarare initiala.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
rtvladescu, utilizator
rtvladescu a scris:

In regula. Va multumesc de raspuns!
Inca un aspect: Schimbarea formei de colaborare mentionata este posibila si daca anterior colaborarii pe SRL a existat o colaborare initiala tot pe CIM, nu? Cu alte cuvinte ar fi vorba de o revenire la forma de colaboarare initiala.

Deci ca sa reformulez pentru a fi inteles pe deplin scenariul: A existat o colaborare pe CIM initiala urmata de o colaborare pe SRL si acum se doreste revenirea la colaborarea pe CIM. Este ceva care sa impiedice aceasta revenire la forma de colaborare initiala?

Alte discuții în legătură

Declarare venituri Maria_2010Z Maria_2010Z Buna ziua! Sunt angajat ca programator la o firma cu sediu in RO. De asemenea am o colaborare cu o firma din afara UE pentru care ofer consultanta ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratie venit obtinut din strainatate nataliaz nataliaz Buna ziua! O persoana este angajata ca programator in Romania, la o firma cu sediu in RO. De asemenea are o colaborare fara contract cu o firma din afara UE ... (vezi toată discuția)