avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare forma de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare forma de colaborare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este legal sa te angajezi pe CIM la o firma cu care ai colaborat o perioada pe SRL. Exista vreo restrictie legala in acest sens?

Va multumesc anticipat de raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 14 Septembrie 2024
Nu exista un impediment legal ca sa reveniti la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare venituri Maria_2010Z Maria_2010Z Buna ziua! Sunt angajat ca programator la o firma cu sediu in RO. De asemenea am o colaborare cu o firma din afara UE pentru care ofer consultanta ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratie venit obtinut din strainatate nataliaz nataliaz Buna ziua! O persoana este angajata ca programator in Romania, la o firma cu sediu in RO. De asemenea are o colaborare fara contract cu o firma din afara UE ... (vezi toată discuția)