avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... prima de concediu in 2010
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

prima de concediu in 2010

Buna. Spuneti-mi va rog: in anul 2010 se acorda functionarilor publici si personalului contractual , la plecarea in concediu, pe langa indemnizatia de concediu, si prima de concediu?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:09, 8 Februarie 2010
in functie de alocarile bugetare , se acorda , asta , fireste , daca nu cumva o sa apara o alta prevedere legala care sa inloicuiasca prima de vacanta cu tichete de vacanta( vezi propunere d-na udrea) sau cu ...nimic
Pentru functionarii publici se acorda prima de concediu in 2010 (inca iubitii nostri guvernanti nu au abrogat articolul din legea 188/1999)...pentru personalul contractual nu exista prevedere legala (si nici nu a existat, in afara de ccm-uri). Iar OUG 1/2010 prevede ca ccm-urile nu pot contine drepturi salariale care sa depaseasca legea 330/2009 - pe cale de consecinta, contractualii nu cred ca vor lua aceasta prima in 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta carmen a carmen a Se acorda prima de vacanta in anul 2010? (vezi toată discuția)
Prima de vacanta kety kety pot beneficia de prima de vacanta si contractualii conform legii 330/2010? (vezi toată discuția)
Prima vacanta functionar public draghita draghita as dori sa stiu daca un inalt functionar public care are primul loc de munca intr-o facultate (activitate didactica) are dreptul la prima de vacanta ? (vezi toată discuția)