avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bună ziua. am și eu o întrebare. tocmai am pierdut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bună ziua. am și eu o întrebare. tocmai am pierdut un proces ...

bună ziua. am și eu o întrebare. tocmai am pierdut un proces în care trebuie să ai permit vecinului să intre în curtea mea mea pentru lucrări la lasă lui dar în hotărâre nu este precizată nici o perioadă de timp în care poate face acele lucrări și nici intervalul orar.
credeți ca dacă aș face apel în acest sens aș putea obține de la instanță o perioadă fixă de lucrări, un interval orar și eventual zilele în care dorește să facă lucrarea?
Cel mai recent răspuns: george1984- , utilizator 19:59, 14 Septembrie 2024
In functie de actele din dosar, poate merge o lamurire a hotararii, insa asta depinde de ce anume s-a cerut, cum, ce dovezi sunt etc.


Liliana Gradinaru a scris:

In functie de actele din dosar, poate merge o lamurire a hotararii, insa asta depinde de ce anume s-a cerut, cum, ce dovezi sunt etc.

s-a cerut acces pe proprietatea mea pentru lucrări la casa vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un vecin LiviuP LiviuP Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema de drept civil. Problema este urmatoarea : am o casa intr-o localitate rurala, iar un vecin cu care am o ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)
Doresc sa repar peretele casei mele care dă în curtea vecinului..acesta ... ConsuelaArtemis ConsuelaArtemis Doresc sa repar peretele casei mele care dă în curtea vecinului..acesta îmi pune condiții:sa plătesc 3000 de ron pt \"murdăria cauzată\" plus 300 de ... (vezi toată discuția)