avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROBLEME CU TERASA COMUNA DE PE CASA SCARII./ETAJ
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROBLEME CU TERASA COMUNA DE PE CASA SCARII./ETAJ

Buna ziua ! In imobilul in care locuiesc de 32 de ani exista la fiecare etaj o terasa cu acces din casa scarii. Pe etaj sunt 2 apartamente care au 2 balcoane proprii si un apartament care are un balcon propriu. Vecinii care au apartament cu un balcon si_au insusit terasa comuna de pe etaj, fara sa ne ceara acceptul si noi nu mai avem acces la terasa comuna de pe scara. Mentionez ca aceea terasa comuna nu a cumparat_o nimeni, atunci, cand s_au cumparat apartamentele, pentru ca este terasa comuna, nu are nimeni act de proprietate pe ea. Ce demersuri trebuie sa fac sa pot avea acces la terasa comuna de pe scara ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
Borsos Adela, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:06, 15 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati asociatia de proprietari in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca nu se ajunge la o intelegere amiabila, posibil sa trebuiasca deschisa o actiune in instanta impotriva vecinului care a acaparat terasa spre uz propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? m_dobran m_dobran Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? a) asociatiei de proprietari b) ... (vezi toată discuția)
Cine se ocupa de renovarea balcoanelor? alexa_m alexa_m Locuiesc intr-un bloc construit prin anii '70 Este intr-o stare destul de proasta, indeosebi balcoanele. La fiecare etaj placa de beton a balconului s-a ... (vezi toată discuția)
Spații comune bloc folosite abuziv anca7408 anca7408 Propietar de garsoniera cu acte, bloc format exclusiv din apartamente de 2 camere si garsoniere, repartizate pe etaj in proportia 4:1 ( patru apartamente de ... (vezi toată discuția)