avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aplicarea legii 360/2023 , retroactiv, nu contravine ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aplicarea legii 360/2023 , retroactiv, nu contravine Constituției ...

Aplicarea legii 360/2023 , retroactiv, nu contravine Constituției ? a fost pusă în vigoare cu data de 01.09.2024 ,iar recalcularea, în luna august, înainte de aplicarea legii Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:58, 15 Septembrie 2024
Recalcularea nu s-a facut in august , ci se face de vreo doi ani , de pe vremea Ralucai Turcan ca Ministru al Muncii ( atunci au denumit-o re-evaluare ) . Si s-a facut tocmai in pregatirea aplicarii noului mod de calcul . Daca exista elemente de neconstitutionalitate , acesta nu e unul dintre ele . PS. Luati in considerare ca eu nu sunt jurist .
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la ... nonebaronea nonebaronea Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la puncte de stabilitate a anilor lucrati dupa pensionare inainte de 1-09-2024 cand a intrat in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)