avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Dacă după demersurile de a da de urma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Dacă după demersurile de a da de urma arhivei defunctei ...

Bună ziua. Dacă după demersurile de a da de urma arhivei defunctei Tele 7 abc am ajuns la concluzia că pentru anii 1994-1995 ea a dispărut cu totul iar din ce a mai rămas din 1995 și până în 2005, mare parte este incompletă, neregăsindu-mă acolo cei de la UBERUM SRL Brăila, cei care au preluat restul de arhivă, cum pot valorifica perioada iunie 1994 - mai 1998 în care am avut contract de muncă acolo? Pot folosi la Casa de pensii, ca dovadă, o parte din fluturașii de salariu pe care îi mai am și care dovedesc că am plătit foarte mult la pensia suplimentară de 3% și la asigurările sociale conform salariilor compuse și din ore suplimentare, ore de noapte, prime și al 13-lea salariu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 15 Septembrie 2024
Perioada nu este mentionata in carnetul de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot valorifica la casa de pensii pentru mica recalculare de ... Nicolae62 Nicolae62 Se pot valorifica la Casa de pensii pentru mica recalculare de după 1 septembrie 2024, fluturașii de salariu atâția câți mai sunt, în locul adeverinței ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea orelor de munca efectuate pe timpul noptii caddybyw caddybyw Buna ziua, am nevoie de consilierea dvs. in legatura cu urmatoarea situatie. Tatal meu care este pensionar in acest moment are nevoie de o adeverinta din care ... (vezi toată discuția)
Venituri realizate in acord global, spor ore de noapte ContSters250503 ContSters250503 Buna ziua! Sant pensionata cu Legea 19/2000 din 14/12/2009.Se poate lua in calcul retribuirea in acord global pentru recalculare pensie?(avand adverintele ... (vezi toată discuția)