avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am semnat un act de alipire la notar .. cam cât ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am semnat un act de alipire la notar .. cam cât durează pana ...

Am semnat un act de alipire la notar .. cam cât durează pana primesc cf? Având în vedere ca am numar cadastral nou pt terenul nou format eliberat de bcpi
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:16, 20 Septembrie 2024
Cca 1 lună

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicare - extras carte funciara aure2009 aure2009 Buna sunt nou pe forum si imi cer scuze daca intrebarea pare puerila, sau daca s-a mai discutat. Ce as dori sa aflu este o explicatie detailiata a unui extras ... (vezi toată discuția)
Teren rezultat prin alipire --> cf vechi deschise AlinaPopa13 AlinaPopa13 Buna seara! Doresc sa achizitionez un teren rezultat prin alipirea cadastrala a unor parcele (adica nu prin act notarial). Sapand prin arhiva, am constatat ... (vezi toată discuția)
Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - proprietati diferite? PAlexx PAlexx Apartament duplex cu numar cadastral pe fiecare etaj - banca zice ca necesita alipire? Altfel, etajele sunt tratate ca doua proprietati diferite. Pe ... (vezi toată discuția)