:-/ Am si eu o problema. Sunt divortata de 9 ani. Dupa divort, locuinta de ICRAL compusa din 3 camere s-a departajat dupa cum urmeaza.Eu 2 camere si fostul sot o camera.El nu si-a facut contract pe camera respectiva, si nici nu putea ptr ca a dobandit proprietate personala.Mai mult, este evacuat din spatiu pe lipsa de titu. Deci nu mai locuieste cu mine de 9 ani, intervine legea locuintei 114/1996 art. 27 ( parasirea locuintei de mai mult de 2 ani ) etc. Cu toate acestea administratora imobilului in care locuiesc il trece prezent de 9 ani, si consuma si apa calda si rece,si mai urca si cu liftul........Am incercat toate demersurile posibile : administrative ( cerere de scoatere de la intretinere, adrese catre comitet, presedinte, adminstrator), demersuri la primarie, la judecatorie pe cale civila si penala, chiar si la parchet, dar fara nici un rezultat.Am o fantoma in apartament care consuma utilitati.......iar administratora refuza sa-mi corecteze debitul la cotele de intretinere, calculandu-mi sume exorbitante. #-o Ce pot sa mai fac si unde ma mai pot duce ptr a o obliga pe aceasta femeie sa faca corectia? Eventual un executor judecatoresc? Cum ? HELP !!!!!! PLS.
Daca sotul nu mai locuieste efectiv in ap.de 9 ani si se poate proba cu martori, cu contractul de proprietate,cu adresele facute catre asociatia de proprietari si chitantele cu care ai platit cheltuielile, poti introduce o actiune in instanta prin care sa ceri obligarea as.de proprietari sa-ti restituie sumele calculate in plus pentru o persoana.Si intre timp, ar fi bine daca ti-ai pune contoare/ceasuri de apartament care inregisreaza exact consumul de apa.
Cred ca ar trebui sa-i recomanzi administratoarei sa consulte un medic...
:)) Vera. Mwahahaaaaa ce simpatica esti.Pai sigur trebuie sa mearga la doctor.Au mai zis-o si altii.Dar ea zice ca nu. Treaba cu ceasurile e o idee buna. Asa am de gand sa fac. Cealalta e mai greu. #-o Am apelat si la instanta pe civil si penal dar nu am facut nimic. Tipa "are bani si relatii " dehhhh.
poate il trece pe noul sot.:D
fa o adresa catre presedintele asociatiei in care sa specifici nr de persoane care locuiesc in apartament, semnata de seful de scara.
Adresa o faci in doua exemplare, unul ramane la asociatie celalt il ei inapoi cu viza de primire si nr. de inregistrare
toate persoanele care locuiesc in imobil trebuie trecute in cartea de imobil prin grija administratorului. Daca e trecut si nu locuieste..... administratorul poate fi urmarit conform Codului penal.