:-/ Am si eu o problema. Sunt divortata de 9 ani. Dupa divort, locuinta de ICRAL compusa din 3 camere s-a departajat dupa cum urmeaza.Eu 2 camere si fostul sot o camera.El nu si-a facut contract pe camera respectiva, si nici nu putea ptr ca a dobandit proprietate personala.Mai mult, este evacuat din spatiu pe lipsa de titu. Deci nu mai locuieste cu mine de 9 ani, intervine legea locuintei 114/1996 art. 27 ( parasirea locuintei de mai mult de 2 ani ) etc. Cu toate acestea administratora imobilului in care locuiesc il trece prezent de 9 ani, si consuma si apa calda si rece,si mai urca si cu liftul........Am incercat toate demersurile posibile : administrative ( cerere de scoatere de la intretinere, adrese catre comitet, presedinte, adminstrator), demersuri la primarie, la judecatorie pe cale civila si penala, chiar si la parchet, dar fara nici un rezultat.Am o fantoma in apartament care consuma utilitati.......iar administratora refuza sa-mi corecteze debitul la cotele de intretinere, calculandu-mi sume exorbitante. #-o Ce pot sa mai fac si unde ma mai pot duce ptr a o obliga pe aceasta femeie sa faca corectia? Eventual un executor judecatoresc? Cum ? HELP !!!!!! PLS.