avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, un pensionar MAPN poate sa se angajez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, un pensionar MAPN poate sa se angajez profesor la ...

Buna ziua, un pensionar MAPN poate sa se angajez profesor la un liceu de stat fara sa renunte la pensie incepand cu 01.09.2024.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 16 Septembrie 2024
Da.
Poate cumula pensia cu salariul.
Pensionarii militari nu intra sub incidenta legii 360/2023 ... pensia de serviciu se poate cumula cu veniturile din salarii, potrivit Legii nr.223/2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! un pensionar mai, cf. art. 16 alin. (1) din legea ... mungureanu mungureanu Buna dimineata! Un pensionar MAI, cf. art. 16 alin. (1) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, poate fi angajat la o institutie publica, ... (vezi toată discuția)
Cumul de venituri Elena Elena Elena Elena Buna ziua, Un cadru militar a trecut în rezervă, beneficiind de pensie de serviciu anticipata parțială conf. Art. 18 lit. B, din Lg. 223/2015. Vrea în ... (vezi toată discuția)
Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc ... Nycko1 Nycko1 Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc în acest caz?am citit undeva o informație ,cum că aș avea dreptul după noua lege,dar ... (vezi toată discuția)